Dieta NORP – Niskoprzetworzona Oparta Na Produktach Roślinnych

Dieta charakteryzująca się spożyciem żywności minimalnie przetworzonej, tj. produktów roślinnych

w postaci jak najbardziej zbliżonej do ich naturalnego stanu. W diecie NOPR Twój jadłospis składa się z węglowodanów (80%), tłuszczu (10%) oraz białka (10%).

Co osiągniesz poprzez zmianę dotychczasowych praktyk żywieniowych na dietę NORP?
• wyraźnie poprawisz kondycji organizmu – bez efektu „jo-jo”,
• zwalczysz przyczyny migren i trądziku,
• zwiększysz odporność na przewlekłe bóle, niedyspozycje żołądkowe oraz przeziębienia
i grypę.

Stosując dietę NOPR pozytywnie wpływasz na środowisko!
• pomagasz zwolnić, a być może i odwrócić efekt zmian klimatycznych,
• zmniejszasz stopień zanieczyszczenia wód gruntowych,
• obniżasz stopień niedożywienia i przesiedlenia najbiedniejszych mieszkańców świata.
• likwidujesz przyczyny deforestacji (wylesiania),
• przyczyniasz się do zamknięcia przemysłowych hodowli zwierząt.

POSZUKUJESZ NATURALNYCH METOD POZBYCIA SIĘ ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW I POPRAWY CERY?

Podczas indywidualnych spotkań odnajdziemy źródło nieprawidłowego funkcjonowania organizmu
i opracujemy korzystny jadłospis, przeciwdziałający skutkom obecnych niedyspozycji.